joi, 25 aprilie 2013

Tacere... natura vrea sa moara in liniste!

In ce fel am putea intelege normalul fata de anormal, binele fata de rau, moralul fata de imoral, sanatos fata de bolnav? Sa fie intelegerea noastra doar o reactie la obisnuinta, la perceptii manipulate de cultura, societate...? Ori valorile, principiile se pot defini pe baza unor cauze de intelegere, poate chiar de demonstratie stiintifica ? Putem sa facem alegeri sau ne supunem?
Daca un parlamentar este cercetat si avertizat de catre o comisie de prevenire si combatere a discriminarilor urmare a faptului ca a sustinut in cadrul unor dezbateri ca homosexualii sunt persoane bolnave, indiferent daca parerea acelui parlamentar reprezinta sau nu in fapt parerea majoritatii cetatenilor din colegiul sau, atunci te-ai putea intreba cine cauta dezbaterea in legatura cu evolutia sau involutia umanitati:-cei care vor sa impuna ca normal ceea ce pana ieri parea anormal, sau cei care vor sa apere principiile si eventual valorile in care au crezut bunii si strabunii lor si ei insisi?
De ce este nenatural ca perceptie si condamnabil incestul? De ce daca ai vreo 40 de ani si ai avut norocul sa fii parintele unei fete superbe, ajunsa fenmeie, sa o lasi altuia si sa nu o pastrezi pentru tine... sexual vorbind!?? Sau daca ai un flacau - barbat bine, tu femeie trecuta de prima tinerete, de ce sa nu beneficiezi de placerile sexuale impreuna cu propriul fiu? De ce este condamnabil violul? De ce daca vecina e singura acasa sa nu pot intra peste ea sa imi satisfac pofetele sexuale cu sau fara voia sa!?
Daca am aduna cleptomanii, violatorii, pedofilii, incestuosii in grupuri, asociatii... si le-am da dreptul sa-si sustina motivele, motivatiile, argumentele in ceea ce priveste poftele sexuale...nu cumva am fi in situatia in care sa ne indoim de propria existenta materiala, spirituala si morala? Caci ce este individul OM cautator de adevar si credinta fara de instinctul primar asa cum natura sau divinitatea la sadit in genele sale, fara de deviatii evoluate sau involuate?
Insetatului ii potoleste setea apa, dar picatura de apa trebuie sa fie a lui nu a altui insetat. Flamandului ii potoleste foamea bucata de paine, dar bucata de paine trebuie sa fie a lui nu luata din farfuria altui infometat. Indragostitul isi potoleste dragostea alaturi de persoana care ii poate darui dragostea, nu cu forta. Placerea sexuala este un dar divin, dar nu poate fi obtinuta cu orice pret! Ori daca TU esti dispus sa platesti orice pret, nu fa astfel incat acest lucru sa devina o normalitate.
Dreptul tau la iubire, la placere, la sex este dreptul tau... Beneficiaza de asta in intimitatea ta si pana cand nu vei dovedi ca ceea ce natura a lasat in mod natural spre manifestare ar fi gresit, atata timp pastreaza linistea propriei cautari !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu