vineri, 23 noiembrie 2012

instinct de supravietuire

interactiunea cu tine insuti... ca individ, ori ca ...natiune. atunci cand esti constient de puterea proprie si mai ales de slabiciunile proprii... atunci te poti manifesta! intr-un mod egal, intr-o stare de normalitate, nu ca sluga, nu ca stapan! daca am cunoaste organismul caruia ii apartinem - natiunea, am sti sa luptam pentru a apara demnitatea si fiinta acestui organism!! dar, azi, parazitii, cei care distrug organismul gazda, au ajuns sa conduca organismul... din inauntru si din afara, acest organism este hartuit si distrus, ceas de ceas, zi de zi, an de an!! asta e drama natiunii noastre!!
MOARE CU FIECARE ZI!!

Un comentariu:

  1. In seara asta v-am citit multe dintre gandurile asternute aici pe blog, uneori in versuri, alteori in amintiri sau introspectii si am fost impresionata. M-am gandit la cum trecem noi oamenii unii pe langa altii fara sa ne stim, fara sa ne banuim. Suntem atat de obisnuiti cu noi insine si unii cu altii, incat ne plictisim sa vedem dincolo de ce se vede.
    Nu cred ca natiunea noastra moare cu fiecare zi, atata timp cat exista constiinte care sa se manifeste. Poate ca suntem generatiile de sacrificiu, dar aducem cu noi atatea valori dintr-o lume pe care copiii nostri n-o mai au. Noi suntem sansa lor, asta imi da putere sa sper si ma face sa-mi simt rostul pe lumea asta.
    Laura

    RăspundețiȘtergere